Selecteer een pagina

Dit ben ik


 

Ik ben Emma Klaassen (1988), ik ben een contactivist.

Als begeleider & trainer in de zorg, klinisch linguïst en schrijfster vormen communicatie en contact altijd een rode draad in mijn werk. Ik heb gewerkt met blinde mensen, met verstandelijke beperkte mensen, met doofblinde mensen, met mensen met hechtingsproblemen en mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Ik kwam erachter dat er iets is dat ieder mens verbindt: het verlangen naar contact, naar wederkerigheid met de ander. Zoekende naar wat dit precies inhoudt, ben ik nu ruim 10 jaar. Deze zoektocht heeft mij gebracht bij actieve meditatie, dansimprovisatie, emotioneel lichaamswerk en haptonomie. Momenteel doe ik een opleiding tot haptotherapeut aan de Academie voor Haptonomie in Doorn.

Sinds 2019 ben ik gestart met de Zachte Landing. Ik ben geïnspireerd door de haptonomie, oplossingsgericht werken, de actieve meditaties van Osho, Gentle Teaching en Sherborne bewegingspedagogiek.

Ik zie mijzelf van binnen

Ik zie mijzelf staan

Vanuit mijn diepste binnen

Kijk ik mijzelf aan

Met mijn handen

luister ik naar je lijf

Met mijn lichaam

luister ik naar je woorden

Ik kom graag in contact met jou

12 + 1 =